blog
Novogodišnja euforija darivanja - savršeni pokloni za vašeg muškarca
26.12.2019.

Svake godine željno isčekujemo period praznika, kada ćemo sa najmilijima provesti vreme i radosno ući u novu godinu. Pregršt emocija, smeh, zagrljaj, jelka,slatka trema, iščekivanje, toplina doma, slavlja,gosti, novo odelo... LJUBAV. Na nju sve asocira i miriše. Ona nas hrabri da ponosno zakoracimo u novo poglavlje.Ona je najbitniji začin života koji nam između ostalog pomaže i da izaberemo adekvatan poklon za naše voljene.Uvek nam se čini da poslednji mesec u godini najbrže prolazi, jer užurbano završavamo započeto, ne želeći da brige i nepotrebne obaveze ostavljamo za novu godinu, želeći da nam bude lepša i uspešnija.

S obzirom da su pripadnici jačeg pola zahtevni potrošači, neretko i tvrdoglaviji od žena , nimalo lak zadatak je obradovati ih. Međutim, postoje nepogrešivi komadi odeće ili aksesoara koji će uvek izmamiti osmeh na lice čak i najprobirljivijim muškarcima.


LEPTIR MAŠNE

Za moderne, savremene muskarce koji eksperimentišu sa svojim stilom, leptir mašne u atraktivnim bojama nikada nisu višak u garderoberu. Lako se kombinuju i sa elegantnijim i ležernim kombinacijama , a u najluđoj noći delovaće atraktivno i privućiće pažnju. Trend drvenih leptir mašni se nastavlja i deluje nesvakidašnje u kombinaciji sa drvenim dugmićima za manžetne i predstavlja idealan poklon.



KAIŠEVI

Za svakog jednostavnog, muškarca koji pribegava klasici u oblačenju, siguran izbor sa kojim nikada nećemo pogrešiti su kaiševi. Crni, braon, sivi, žuti, teget... u zavisnosti koje boje vaš muškarac voli , ali kvalitetan kaiš uvek je dobrodošao.


ČARAPE

Ne postoji muškarac koji ne voli toplinu doma, lepo vino i da uz dobar film i svoju ljubav uživa u prazničnoj atmosferi. Mekan džemper, udobne pantalone i tople, šarene čarape koje našem izgledu daju dozu ležernosti, izmamiće osmeh na lice. Sve češće ne samo u opustenim varijantama, već i u nekim svečanim imamo pojavu u modnom svetu, gde su čarape zanimljivih dezena dodatak koji daje šik izgled.


KRAVATE

Ukoliko planirate da vaša novogodišnja noć protekne u nekom ekskluzivnijem ambijentu, neminovno je da će vašem muškarcu uz odelo zatrebati i kravata. Možda bi trebalo da ga preduhitrite i kupite mu u crvenoj boji ljubavi ili atraktivnoj žutoj, modernoj ljubičastoj boji , sa kojom će u najluđoj noći zablistati. Ukoliko ste ljubitelji mode, onda znate da parovi često boju kravate upare sa nekim detaljem na haljini svoje partnerke. Ukoliko izaberete takav sklad u vašim staljinizma, svi pogledi će biti usmereni na vas.



DRVENI SATOVI

Možda vaš partner ne voli ni kravate ni leptir mašne ni čarape, ali zasigurno drveni sat bi ga ostavio bez teksta. Nesvakidašnji trend drvenih aksesoara, poslednjih godina doživljava ekspanziju i čini se da svako želi da ih ima, bilo da su to naočare ili satovi, postali su stvar prestiža i požude.Odišu jednostavnošću i oplemenjuju svaki look, bilo da je casual ili formalni. Drvo sa svim svojim prelivima i nijansama, predstavlja zov slobode i prirode i kroz najfiniju izradu stvara se prepoznatljiv modni detalj po kojem će ostati upamćen svako ko se usudi da ih iznese.




Poštovani korisniče, naš sajt koristi kolačiće (cookies) u cilju pobošljanja korisničkog iskustva. Kolačiće upotrebljavamo i kako bismo personalizovali sadržaj i oglase, omogućili funkcije društvenih mreža i analizirali saobraćaj. Podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije delimo s partnerima za društvene mreže, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinovati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Ukoliko nastavite da pregledate i koristite našu Internet prodavnicu slažete se sa upotrebom kolačića i politikom privatnosti.