blog
Sve nijanse sive... košulje
11.12.2019.

Muški garderober, bar kad su košulje u pitanju, mnogo više govori o vlasniku nego što on hoće da prizna. Posle crvene, bele, i plave o kojoj smo pisali, jedna od proverenih kombinacija gde vaš muškarac nikad neće pogrešiti, ako nije čovek koji tačno zna šta hoće je SIVA.

Siva boja košulje je kao i siva u enterijeru, jedna od najtradicionalnijih boja gde nikad nećete pogrešiti u kombinovanju, kao što to rade Italijani. Čak i kad spojite sa svim nijansama bež, drap, pa i braon. Ali, ma kako bila savršena za kobinovanje i kod sive postoje pravila. Muški orman mora da sadrži svetlo sivu, sivu koja po farman karti to i jeste i najtamniniju sivu koja “teži da zameni” crnu.

Siva košulja je dobra i kad poklanjate, ona nema godine, nema zanimanje, profesiju i nema prilike gde je ne može poneti. Ona je nepogrešivo elegantna, smirena i kreativna. Samo će vaš manglupski crveni džemper od kašmira uparen sa njom izgledati šmekerski, a sivo odelo vrhunski elegantno.

Ako ste pomislili na “Sve nijanse sivog” onda to nije do nas, razmislite zašto baš sivo.

Poštovani korisniče, naš sajt koristi kolačiće (cookies) u cilju pobošljanja korisničkog iskustva. Kolačiće upotrebljavamo i kako bismo personalizovali sadržaj i oglase, omogućili funkcije društvenih mreža i analizirali saobraćaj. Podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije delimo s partnerima za društvene mreže, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinovati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Ukoliko nastavite da pregledate i koristite našu Internet prodavnicu slažete se sa upotrebom kolačića i politikom privatnosti.