blog
Dekorativni modni dodaci- kravate, leptir mašne, drveni satovi
24.11.2019.

Trendi izbor za svakog muškarca

Proteklih sezona modna scena je ponudila niz aksesoara koji muškarcima pružaju mogućnost da istaknu svoj stil i karakter. Ukoliko vam vreme i umeće ne dozvoljavaju da se bavite vezivanjem kravate, dovoljno je da zanimljivom leptir mašnom ili aktuelnim drvenim satom upotpunite vašu kombinaciju.

Ipak za one muškarce koji ostaju dosledni klasičnom stilu i kojima je kravata nezamenljivo rešenje spremili smo mali podsetnik.

Postoji mnogo različitih načina za vezivanje kravate, ali za većinu prilika potrebna su vam samo dva:

1. Jednostavni čvor, kako mu i samo ime kaže je najlakši za vezivanje i idealan je kada ste u žurbi.On je takodje najuži čvor i odlično odgovara "špicastijim kragnama" i modernom izgledu.

2. Čuveni Windsor čvor je nesto širi i izgleda markantno, idealno za košulje sa širim kragnama. Pored toga, on je simetrican i puniji pa vise odgovara formalnijim prilikama.

Uz malo truda i vežbe usavršićete ove čvorove i vremenom će vam vezivanje kravate postati omiljeni i najbrži deo spremanja za neku svečanu priliku.

U našim maloprodajama možete izabrati vaš omiljeni modni detalj.

   

Poštovani korisniče, naš sajt koristi kolačiće (cookies) u cilju pobošljanja korisničkog iskustva. Kolačiće upotrebljavamo i kako bismo personalizovali sadržaj i oglase, omogućili funkcije društvenih mreža i analizirali saobraćaj. Podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije delimo s partnerima za društvene mreže, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinovati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Ukoliko nastavite da pregledate i koristite našu Internet prodavnicu slažete se sa upotrebom kolačića i politikom privatnosti.