Dostava i plaćanje robe

Dostava

Dostavu pošiljki vrši kurirska služba i moguća je samo na teritoriji Srbije. Troškovi dostave se posebno naplaćuju i zavise od mase paketa, a ne od mesta dostave.Troškove dostave plaćate zajedno sa proizvodima, tako da plaćanje narudžbenice vršite kuriru prilikom preuzimanja pošiljke.

Okvirno vreme za koje će vam pošiljka biti uručena je 7 (sedam) dana. 

Kupac je odgovoran za štetu koja nastane propuštanjem da preuzme robu koju mu je poslao Prodavac u skladu sa ovim ugovorom.

Pod štetom se podrazumeva oštedenje na robi, kao i troškovi koje Prodavac ima zbog propuštanja Kupca da preuzme robu, kao što su: troškovi čuvanja, prepakivanja, vraćanja robe i slično.

Plaćanje

konstantin.rs podržava sledeće načine plaćanja:

- Plaćanje pouzećem - plaćanje pouzećem podrazumeva plaćanje narudžbenice kuriru prilikom preuzimanja pošiljke. Plaćanje se vrši isključivo gotovinom i valuti dinar (RSD). 

- Plaćanje platnim karticama - svoju porudžbinu možete platiti korišćenjem Visa, Mastercard, Maestro, Dina ili American Express karticama, izdatim od strane domaće banke. Kartica mora biti odobrena od strane banke izdavaoca za online (Internet) plaćanje.

Prilikom online kupovine, nakon popunjavanja forme za poručivanje i odabira plaćanja karticom kao željenog načina, bićete preusmereni na stranicu Banca Intesa koja je zaštićena i sigurna za ovaj vid plaćanja. 

Na sve prikazane cene uračunat je PDV.


Poštovani korisniče, naš sajt koristi kolačiće (cookies) u cilju pobošljanja korisničkog iskustva. Kolačiće upotrebljavamo i kako bismo personalizovali sadržaj i oglase, omogućili funkcije društvenih mreža i analizirali saobraćaj. Podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije delimo s partnerima za društvene mreže, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinovati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Ukoliko nastavite da pregledate i koristite našu Internet prodavnicu slažete se sa upotrebom kolačića i politikom privatnosti.