Autorska prava

“KONSTANTIN-TEX” d.o.o. Ivanjica polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela sajta smatra se kršenjem autorskih prava konstantin.rs sajta i podložno je tužbi.

“KONSTANTIN-TEX” d.o.o. Ivanjica na sajtu konstantin.rs linkove objavljuje u dobroj nameri i ne može se smatrati odgovornim za sadržaje izvan portala.

“KONSTANTIN-TEX” d.o.o. Ivanjica zadržava pravo da na sajtu konstantin.rs bez najave povremeno promeni ili modifikuje pravila. O važnim promenama i dopunama konstantin.rs sajta može obavestiti korisnike putem e-maila ili objavljivanjem na sajtu.

Poštovani korisniče, naš sajt koristi kolačiće (cookies) u cilju pobošljanja korisničkog iskustva. Kolačiće upotrebljavamo i kako bismo personalizovali sadržaj i oglase, omogućili funkcije društvenih mreža i analizirali saobraćaj. Podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije delimo s partnerima za društvene mreže, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinovati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Ukoliko nastavite da pregledate i koristite našu Internet prodavnicu slažete se sa upotrebom kolačića i politikom privatnosti.