Konstantin

Ljubav prema modi u genima

Kada se dugogodišnje iskustvo, želja i znanje spoje sa mladim talentima dobijate brend koji se svojim stilom izdvaja od svega što možete videti na tržištu.

Emocija utkana u svaki konac na košulji, klasični krojevi obučeni u moderno ruho, vrhunski kvalitet tkanina i nenametljiv, a ozbiljan pristup radu grade jednu modnu priču koja istrajava i raste svih ovih godina. Porodična kompanija Konstantin tex uživa poverenje kod sve većeg broja kupaca i poštovalaca mode i uspešno balansira izmedju tradicionalnih formi i trenutnog trenda.

Konstantin tex nastaje 2001.godine u Ivanjici ,kao mini proizvodnja vlasnika Dragoljuba Konstantinovića, koji je u svojoj kući sa 30 zaposlenih pružao usluge šivenja za poznate robne marke. Marljivim radom i upornošću stvorila se potreba za kreiranjem sopstvenih proizvoda i izgradnjom sada već poznatog imena.

Muške i ženske košulje u početku su bile jedini proizvodi , a danas Konstantin tex u svojoj proizvodnji u Ivanjici izrađuje i polo majice, pidžame i bokserice dok ostale proizvodne jedinice kod nas i u inostanstvu šiju sakoe, pantalone, rolke, jakne i mnoge druge tekstilne proizvode.

Najbolji materijali uvezeni iz Italije, Holandije i Francuske od kojih stvaramo Konstantin tex proizvode, govore o ulaganju bez kompromisa u kvalitet, što je i primarni cilj i ideja vodilja od koje ovaj brend ne odstupa godinama.

Lanac maloprodajnih i veleprodajnih objekata širom Srbije, ali i Evrope pružaju mogućnost upoznavanja sa Konstantin tex proizvodima od Ivanjice, Beograda do Budimpešte. Takođe, ovi proizvodi se mogu videti i u Norveškoj, Austriji, Nemačkoj i Holandiji.

Radom na najboljem dizajnu, materijalima, bojama kao i izgledom i marketingom svake maloprodaje i cele kompanije bavi se ćerka vlasnika Anja, koja je završila modni dizajn i uspešno sledi zamisao svog oca. Njen talenat kao i ambicija da pruži nešto više i drugačije postavlja visoke standarde u tekstilnoj industriji i nailazi na sve veća odobravanja kod mlađih generacija. Anjino igranje sa modom, bojama i linijama daje poseban šarm svakoj novoj kolekciji. Marta 2017.godine uvodi mogućnost šivenja po meri, sa izborom od preko 300 različitih materijala,kupci imaju mogućnost da dobiju košulju iz svoje mašte.

Porodična sloga, istrajnost, kvalitet, jasno definisani ciljevi i ljubav bez koje ova firma ne diše, predstavljaju jedini recept koji će Konstantin tex negovati i u godinama koje su pred nama.

Poštovani korisniče, naš sajt koristi kolačiće (cookies) u cilju pobošljanja korisničkog iskustva. Kolačiće upotrebljavamo i kako bismo personalizovali sadržaj i oglase, omogućili funkcije društvenih mreža i analizirali saobraćaj. Podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije delimo s partnerima za društvene mreže, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinovati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Ukoliko nastavite da pregledate i koristite našu Internet prodavnicu slažete se sa upotrebom kolačića i politikom privatnosti.