Konstantin

Ljubav prema modi u genima

Kada se dugogodišnje iskustvo, želja i znanje spoje sa mladim talentima dobijate brend koji se svojim stilom izdvaja od svega što možete videti na tržištu.

Emocija utkana u svaki konac na košulji, klasični krojevi obučeni u moderno ruho, vrhunski kvalitet tkanina i nenametljiv, a ozbiljan pristup radu grade jednu modnu priču koja istrajava i raste svih ovih godina. Porodična kompanija Konstantin tex uživa poverenje kod sve većeg broja kupaca i poštovalaca mode i uspešno balansira izmedju tradicionalnih formi i trenutnog trenda.

Konstantin tex nastaje 2001.godine u Ivanjici ,kao mini proizvodnja vlasnika Dragoljuba Konstantinovića, koji je u svojoj kući sa 30 zaposlenih pružao usluge šivenja za poznate robne marke. Marljivim radom i upornošću stvorila se potreba za kreiranjem sopstvenih proizvoda i izgradnjom sada već poznatog imena.

Muške i ženske košulje u početku su bile jedini proizvodi , a danas Konstantin tex u svojoj proizvodnji u Ivanjici izrađuje i polo majice, pidžame i bokserice dok ostale proizvodne jedinice kod nas i u inostanstvu šiju sakoe, pantalone, rolke, jakne i mnoge druge tekstilne proizvode.

Najbolji materijali uvezeni iz Italije, Holandije i Francuske od kojih stvaramo Konstantin tex proizvode ,govore o ulaganju bez kompromisa u kvalitet ,što je i primarni cilj i ideja vodilja od koje ovaj brend ne odstupa godinama.

Lanac maloprodajnih i veleprodajnih objekata širom Srbije , ali i Evrope pružaju mogućnost upoznavanja sa Konstantin tex proizvodima od Ivanjice ,Beograda do Budimpešte. Takođe, ovi proizvodi se mogu videti i u Norveškoj, Austriji, Nemačkoj i Holandiji.

Radom na najboljem dizajnu, materijalima, bojama kao i izgledom i marketingom svake maloprodaje i cele kompanije bavi se ćerka vlasnika Anja , koja je završila modni dizajn i uspešno sledi zamisao svog oca. Njen talenat kao i ambicija da pruži nešto više i drugačije postavlja visoke standarde u tekstilnoj industriji i nailazi na sve veća odobravanja kod mlađih generacija. Anjino igranje sa modom, bojama i linijama daje poseban šarm svakoj novoj kolekciji. Marta 2017.godine uvodi mogućnost šivenja po meri , sa izborom od preko 300 različitih materijala,kupci imaju mogućnost da dobiju košulju iz svoje mašte.

Porodična sloga, istrajnost, kvalitet ,jasno definisani ciljevi i ljubav bez koje ova firma ne diše , predstavljaju jedini recept koji će Konstantin tex negovati i u godinama koje su pred nama.

Poštovani korisniče, naš sajt koristi kolačiće (cookies) u cilju pobošljanja korisničkog iskustva. Kolačiće upotrebljavamo i kako bismo personalizovali sadržaj i oglase, omogućili funkcije društvenih mreža i analizirali saobraćaj. Podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije delimo s partnerima za društvene mreže, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinovati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Ukoliko nastavite da pregledate i koristite našu Internet prodavnicu slažete se sa upotrebom kolačića i politikom privatnosti.