blog
Crveno na radost- zašto na Božić poklanjamo crveno?
26.12.2019.


Najradosniji hrišćanski praznik predstavlja dan zagrljaja, pesme, prijatelja, porodice, raskošne trpeze i veselja. Oduvek verujemo da je Božić presudan za celu godinu koja je pred nama, stoga se trudimo da ga u radosti i ljubavi provedemo sa onima koje volimo. Osim hrane i muzike, odeću koju nosimo za Božić pripremamo sa velikom pažnjom. Najaktuelnija praznična boja čija jačina označava najsnažnije emocije je svakako CRVENA. Boja ljubavi, snage, zadovoljstva ,odlučnosti, uživanja, boja rumenih dečijih obraza, najlepšeg karmina, omiljenog novčanika,ukrasa na jelki, najtoplijeg džempera. Boja koja nam stvara osećaj radosti i osmeha, želje da budemo uspešniji nego protekle godine. Zbog toga svi bar jedan maleni crveni detalj nosimo i poklanjamo za Božić.


Lak na noktima, košulja ili lakovane cipele uz crvenu kravatu vašeg partnera ili crveni kaiš predstavljaju dobitne odevne kombinacije za ovaj poseban dan.


Želimo Vam da u najlepšoj garderobi, ispunjenog srca i uz čašu crvenog vina dočekate ovaj praznik i da ljubav bude jedino što ćemo tog dana i tokom cele godine širiti i živeti.


Srećna i uspešna 2020.!



Poštovani korisniče, naš sajt koristi kolačiće (cookies) u cilju pobošljanja korisničkog iskustva. Kolačiće upotrebljavamo i kako bismo personalizovali sadržaj i oglase, omogućili funkcije društvenih mreža i analizirali saobraćaj. Podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije delimo s partnerima za društvene mreže, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinovati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Ukoliko nastavite da pregledate i koristite našu Internet prodavnicu slažete se sa upotrebom kolačića i politikom privatnosti.