blog
Umeće darivanja u mesecu ljubavi
12.02.2020.


Umeće darivanja u mesecu ljubavi 


Izbor idealnog poklona - spada li garderoba u nepogrešiv izbor ?


Dan ljubavi, Dan zaljubljenih, Sveti Trifun, Valentinovo, kako god ga zvali - 14.februar je dan koji se svuda u svetu slavi i obeležava najrazličitijim mogućim načinima. Tog datuma želimo da našim voljenim osobama, našim partnerima pokažemo svoje najtananije i najlepše emocije. Uz celu euforiju zaljubljenosti, dolaze i pokloni. Za iskusne i u dugogodišnjim vezama već tradicionalni, korisni, a za nove i početnike oni neizvesni, sa tremom kupljeni. I jedni i drugi svakako imaju bojazan da li će se to dopasti njihovim lepšim ili jačim polovinama. Iskustvo i poznavanje prirode i karaktera osobe kojoj poklanjamo mogu biti od pomoći. Ukoliko unesemo malo mašte i kreativnosti uspećemo da udovoljimo ukusu i potrebama partnera. Prepustite se čarima najljubavnijeg meseca i najčistija osećanja iskažite lepim znakom pažnje. Stvorite savršen trenutak, nečiji izmamljen osmeh ulepšaće i vama život.

Budžet i obaveze često utiču na naš izbor, ali uz dobru organizaciju i volju možete prirediti ili kupiti poklon koji će se pamtiti i prepričavati. Primamljiva sniženja, neodoljive ponude romantičnih paketica ili kombinacija stvaraju slatku zbrku pred ovaj bitan datum.

Nekoliko predloga koji će obradovati i potpuno nezainteresovane za ovaj dan su zasigurno vikend putovanja, masaža ili odlazak u spa. Kada je o garderobi reč, pripadnicima muškog dela populacije kaiševi, novčanici, satovi, džemperi ili pak košulje spadaju u uvek poželjne modne komade kojih nikada nije dovoljno u njihovim garderoberima. Sa pripadnicama nežnijeg pola, treba biti domišljat i originalan. Pored cveća, bombonjera, parfema, knjiga ili kozmetike, uvek možete isplanirati odlazak na dugo željeni koncert, predstavu ili romantičnu večeru u vaš omiljeni restoran.

Možda vam februar nije omiljen mesec, možda Dan zaljubljenih doživljavate kao svaki drugi dan, možda ste nepoverljivi i smeta vam cela priča koja se vrti oko nas pred taj praznik, možda mislite da je to mamac koji vam izvlači novac iz džepa i verovatno ste za sve u pravu. Ali to ne znači da ne treba da slavimo Ljubav i da joj zahvaljujemo što pokreće ovaj svet. Ukoliko vas nervira ovaj dan, izaberite neki svoj dan za ljubav ili bar za priču o njoj. Ako nemate partnera sigurno postoji osoba koja u vaš život unosi to osećanje svakoga dana. Podsetite je da vam je bitna. Učinite da ovi dani budu po vašem ukusu i meri, ali lepotu iskazivanja emocija i radost zbog istih, nemojte odbaciti. Živite Ljubav svim svojim bićem! I obavezno nekom poklonite belu ili crvenu košulju , to nikada neće biti višak!






Poštovani korisniče, naš sajt koristi kolačiće (cookies) u cilju pobošljanja korisničkog iskustva. Kolačiće upotrebljavamo i kako bismo personalizovali sadržaj i oglase, omogućili funkcije društvenih mreža i analizirali saobraćaj. Podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije delimo s partnerima za društvene mreže, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinovati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Ukoliko nastavite da pregledate i koristite našu Internet prodavnicu slažete se sa upotrebom kolačića i politikom privatnosti.