blog
Od lila do ljubičaste
29.08.2019.

Mali broj muškaraca u svom garderoberu poseduje neku od nijansi košulje od lila do ljubičaste. Razmišlja kako da je upari. 

To su, iskreno, za većinu žena osvežavajuće boje koje zimu čine toplijom, a leto veoma ekstravagantnim. Kada su u pitanju takve, posebne nijanse, muškarci se iskreno pitaju: ,,Kako me u toj kombinaciji vide žene, a kako isti pol? Da li te boje, za razliku od proverene bele, plave ili crne, predstavljaju omiljenu boju? Trend? Ili ekstravaganciju?” Bilo kako bilo, još uvek je na nekakvim tradicionalnim ili polu tradicionalnim venčanjima, ta super svetlo lila “rezervisana” za mladinu stranu. Time se nekako i šalje poruka da postoje dva tabora – muški i ženski. Pa je gotovo tradicionalno da na takvim događajima većina muških gostiju rado nosi i kombinuje te čudne rozikasto – lila nijanse.

U prilog toj priči i boji, idu i italijanski trendovi koji savremenog muškarca sve češće vide, od majice, džempera i košulje, baš u toj nijansi. Kada je reč o tamnoj, gotovo ljubičastoj ili zagasitoj lila – kako je često zovu modni stilisti, ona nekako prosto “leži” uz one koji su zaposleni u modnim kućama i koji u svojim kreacijama slave lepotu različitosti.

U svakom slučaju, ako se jednog jutra probudite u lila košulji svog dragog, uživajte u njoj i ne pominjite hit “Haljinicu boje lila”….


Poštovani korisniče, naš sajt koristi kolačiće (cookies) u cilju pobošljanja korisničkog iskustva. Kolačiće upotrebljavamo i kako bismo personalizovali sadržaj i oglase, omogućili funkcije društvenih mreža i analizirali saobraćaj. Podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije delimo s partnerima za društvene mreže, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinovati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Ukoliko nastavite da pregledate i koristite našu Internet prodavnicu slažete se sa upotrebom kolačića i politikom privatnosti.